Sivut

lauantai 31. elokuuta 2013

Jalkasärkyä ja kalorien polttoo

Taas heti huomaa kun on jäänyt magnesiumit ottamatta, särkee ja kovaa. Jalat voi hyvin kun säännöllisesti muistaa ottaa pillerin mutta aamut on mulla aina niin täys säätöö ku herään samaan aikaan lasten kanssa, enkä sit vaan enää myöhemmin päivällä muista ottaa. Joskus aikanaan kun lapset oli pienempii niin heräsin ihan vallan kuudenkin aikaa jotta kerkesin tunnin tai jopa kaks ihan rauhassa heräileen aamukahvin kera. Siinä oli hyvää aikaa huolehtia itsestäänkin ja päivät lähti hyvin käyntiin.

Tänään lenkin sijaan touhusin lasten kanssa ulkona. Tai lähinnä lapset touhus siis omiaan ja mä kannoin
pihasta kaikenmaailman tavaroita varastoon ja otin hiekkakasastakin vielä urakan jota hiki hatussa levittelin lapiolla heitellen ja välistä haravan varressa heiluen. Kyllä sekin voimille otti ja kaloreita varmasti poltti. Omakotitalossa kun asuu niin noita kaloreita kuluttavia hommia kyllä riittää, ei tarvi niin harmitella jos joku lenkki jää väliin vaikka se lenkki kyllä eri nautinto onkin. =) Mut ei voi kieltää etteikö mieltä lämmittänyt kun piha taas vaihteeks näky ku on "romut" pois silmistä.

Nyt illalla oon täs hieman "opiskellut"... eli siis tutustunut erilaisiin vatsalihas treeneihin ja ihan varmaa on että huomena rääkätään vatsalihaksii ..en malttais ees oottaa huomista siltä osin =)

Siispä huomiseen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti