Sivut

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Proteiinipitoista safkaa

Aika proteiinipitoisesti tulee syötyä sen mitä syö. Kun ei oo oikeen koskaan osannut syödä salaatteja niin aika vähiin ne jää vaikka välistä oikein yrittää skarpata sen suhteen että sitä värii olis lautasella. Ja sekin tiätty vaikuttaa että monesti kun alan syömään niin virheellisesti nälkä on jo kova ja sitä ruokaa on saatava äkkii. Salaatin räpeltäminen veis vaan aikaa ellei sitä oo sattunut tekemään jääkaappiin jo valmiiksi =)

Syöminen on ollut kylläkin jonkun aikaa nyt aika vaikeeta (pääkoppa ei anna syödä) ja pitkälti oon menny ihan mehukeiton varassa lähes koko päivän. Iltapäivästä tai alkuillasta oon saanut jotain syötyy, vaikka ees ruisleivän. Vaikka leipä ei oo vhh ruokavaliooni kuulunutkaan niin nyt sitä oon kuitenkin syönyt kun se on ollut hieman niinkun ainoo mikä on maistunut.

Eilen päivän ulkona touhuttu ja hiekkaa heitelty niin oli iltapäivällä ihan hurja nälkä kun päästiin sisälle ja jääkaapissa oli valmiina lihakastiketta jota päätin väkisinkin syödä. Annos tuntu kylläkin aika kovalta mutta sain kun sainkin sen menemään alas. Olo oli täys ja vaikka ei ähky ollutkaan niin... no niin..








Yön aikana eilen valittamani jalkasärky on nyt helpottanut mutta tuntuu kuitenkin vielä jaloissa.
Tänään siis heräsin sunnuntain kunniaks herätyskellon kanssa seitsemältä ja oon ottanut aikaa ihan vaan itselleni. Rauhassa juonut pari kuppii kahvii ja saanut päivän vitamiinit sun muut otettuu. Nuorimmainen on toki jo herännyt mutta kattoo sunnuntaiaamun piirrettyjä... no nyt heräs toinenkin.
Tästä se päivä taas lähtee.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti