Sivut

lauantai 7. syyskuuta 2013

Hyvä päivä mut... noh, lukekaa

Aamu alko herätyskellolla jotta ehtisin rauhassa juomaan pari kuppii kahvii ennen kuin lapset herää.
Juon pääasiassa murukahvia joten laitoin veden kiehuun ja murukahvia kuppiin annostellessani totesin että sitä riittää just ja just kahteen kuppiin. Täytyy siis keskittyä siihen kahviin eikä taas unohtua tekemään jotain muuta kun oon kahvikupin eteeni saanut, yleensä siis kahvi kylmenee kuppiin =)
Veden siinä kiehuessa kolusin keittiön hyllyjä kun olin olevinani ihan varma että jossain vielä oli murukahvia jemmassa, en sitä kuitenkaan löytänyt.
Join siis ne kaks kuppii rauhaksiin ja selailin feissarii sekä muita päivitettyjä blogeja.
Melkein tunnin itekseni oltua päätin mennä tekemään kunnon treeniä käsille kun intookin riitti heti aamusta.

Lapset kyllä heti alottaessani heräs, mutta malttoivat istahtaa sohvalle heräileen ja katteleen lastenohjelmii. Sain siis hyvän treenin käsille ja hyvän setin vatsojakin tein.




Treenin jälkeen maistuis taas kahvi, vaan murukahvia nyt ei sit enää ollukaan... hmm.
Kävin herättelemässä miestäni sen verran että kysäsin joko hänelle keitettäsiin kahvia kun kerran ihan normi kahvinkeittoon joudun. Joo kyllä, hänellekin saisi keitellä. Okke, kaadoin reilusti vettä keittimeen
ja kahvinporoja mitatessani totesin että nekin riittää vaan KAHTEEN kupilliseen... ei, ei näin voi käydä, ei tänään!!! Aloin siis etsimään lisää kahvia ja aavistus oli ettei sitä ole. Ei ollut, mutta löysinkin aikaisemmin aamulla etsimääni murukahvia =) JES !!
Kaadoin siis keittimestä liiat vedet pois ja laitoin sen kaks kupillista miehelleni tippumaan joka jo siinä vaiheessa oli myös jo keittiöön ehtinyt ja aloin kaatamaan murukahvia kaupan lasipurkista omaan murukahvipurkkiini.... muuten hyvä mut mun tyhjä kahvikuppi oli siinä vieressä ja kaadoin murukahvin sinne. Siinä vaiheessa kun tajusin mitä tein vilkasin olkani yli ja toivoin että kukaan ei tätä nähnyt, turha toivo. Ei mieheltäni tullut sanaa suusta mutta ilme kerto kaiken. Ei se kuitenkaan yllättynty tekemästäni ollut kun mulle näitä sattuu... millon deodorantit on päässä ja hiuslakat kainalossa...

Se siitä. Saatuani muksut syömään aamupalan aloimme tekemään lähtöä ulos. Ajattelin vielä nopeesti sodastreamilla hapottaa itselleni veden mukaan matkaan ulos niin tulee litkittyy sitä vettäkin päivän mittaan. 

Ulkoo tullessamme sisälle tuli yhtäkkii mieleen että mihinkäs sen hapotetun veden oikein jätinkään. En sittenkään ollut muistanut ottaa sitä mukaan ulos. Ehkä olin sen ajatuksissani tunkenut jääkaappiin.
Noup!!!


Se vesipullo oli edelleen koneessa kiinni!!! Vesi oli kyllä hapotettu....

No jooh, sellasta sattuu =)

Lasten mentyy päikkäreille yritin kovasti näitä päivitykseeni tulevia kuvia muokata, esim tuo teksti -Kropparemppa- noissa kuvissa. Hankalaa oli ja niin ylivoimasta! Ei tuntunut onnistuvan. Kuvat katos ja löyty jostain mistä ei pitänyt, enkä saanut niitä ladattuu tänne. Kiristi niin, kun vähä välii tarttin apuu mieheltäni. Ei vaan mee jakeluun et kuinka tää kone toimii!!!

Eli siis olen saanut uuden koneen joka on ihan huippu... ainoo vaan etten osaa tätä käyttää!!!!!
Se on siis MÄKKIIII !!!! <3 <3 =))


Ei siis haittaa ettei osaa yhtään käyttää, kunhan on mäkki =D



1 kommentti:

  1. Kiva, että sullekin sattuu ja tapahtuu, ei käy elämä ykstoikkoseks :). Noi voi aina laittaa jonkun piikkiin, esim. kiireen, väsyn, lasten, puolison, anopin...

    VastaaPoista