Sivut

maanantai 9. syyskuuta 2013

Greasen tahtiin

Se eilinen... ei ne sipsit ees ollut hyvii! Ei tarvinnut paljoo syödä ku oli jo ihan järkky olo ja olo ei ollut yhtään sen parempi aamullakaan. Ei siis todellakaan enää!!  ...ennen seuraavaa kertaa...

Päivä lähti tosi tahmeesti käyntiin. En saanut mistään kiinni, eikä mistään tullut mitään. Ei ollut huvitusta mihinkään. Mietin millä saisin puhtia.. ees vähäsen. Mikä auttaa kun mieli on maassa?? No Frendit tietty!! .. siis se sarja ja niitähän löytyy kaikki kymmenen tuotantokautta =) Aloin kaapista kaivaa ekaa tuotantokautta ja käsiin osukin Grease joka oli vielä muoveissakin. Miten se on mahollista?? Kuuma tanssikin on nähty valehtelematta joku 50 kertaa tässä vuosien aikana.





Innostuin siis hieman ja ajattelin ees vähä koittaa vaiks treenata siin samalla. Nyt kannoin crossarin olkkariin telkan eteen (vihkoinkin kun olin saanut kuntoiluhuoneen ja laitteet pois olkkarista).
Nauha pyöriin ja menoks. Jossain 10min kohilla alkoi tuntuu et polkeminen sais jo kyllä riittää niin just alko musiikkikohtaus leffassa ja siitä tulikin kunnolla puhtia polkemiseen =) Loppupeleissä tuli sit sotkettuu sillä crossarilla 40min. Lisääkin ois mennyt mut kun ei vaan huvittanut.

Hain myös käsipainot olkkariin ja niillä sain settii tehtyy. En osaa kertoo mitä tein, tai tiiän mitä tein mut  en tiiä niiden nimityksii =) .. hyvää teki! Vielä viimoseks 10min crossarilla ja sit alko oleen jo niin kauhee nälkä et kävin tekemäs protskusmoothien ja lipittelin sitä leffan loppuun sen mitä enää oli jäljellä.


Mä niin tykkään musiikki-/tanssileffoista











1 kommentti:

  1. Mä niin oon samaa mieltä..tykkäisin katsoa vaikka pelkästään vain mua/tanssileffoja, mut välillä pitää muutakin katsoa!!! (Miehet) :)

    VastaaPoista